Truca'ns !! 972 108 738

Som viatgers per naturalesa

Viatges RigaTours estem especialitzats a crear i organitzar experiències per a grups. Experts en cadascuna de les destinacions que oferim, et proposem a tu i als teus amics un viatge adaptat a les vostres necessitats, amb les garanties de viatjar i descobrir noves emocions de forma segura.

Som un equip de professionals viatgers que coneixedors de la major part dels cinc continents, podem confeccionar a la vostra mida circuits culturals i gastronòmics en ciutats, rutes i experiències fora de les zones més comercials i habituals, aventures fins a on poseu el vostre límit.

Viatja amb RigaTours amb la confiança de tenir assegurat unes vacances i experiència incomparable.

Experiències úniques en cadascun dels viatges que organitzem, perquè mai el grup és el mateix ni ens trobem sempre amb les mateixes condicions. Viure la teva experiència té un valor, fer-la imborrable.

Servei personalitzat

La nostra vocació de viatjar per tot el món permet descobrir als nostres clients les destinacions més variades amb la seguretat i confiança d'un equip professional.

Especialistes en viatges

Els nostres viatges es diferencien pel disseny de rutes personalitzades i adaptades al viatger, creant experiències de viatges exclusives i sensacions molt difícils d'oblidar.

Cangur 24h

La nostra atenció al client és màxima i amb això la tranquil·litat de saber que teniu sempre a una persona de contacte a la vostra disposició mentre us trobeu de viatge.
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies