Truca'ns !! 972 108 738

EGIPTE

Avió anada i tornada (8 dies)

Mapa del recorregut

Què inclou i no inclou

INCLOU:
- Trasllats en autocar llocs d’origen – aeroport de Barcelona – llocs d’origen.
- Avió línia regular Barcelona – El Caire – Barcelona.
- Avió línia regular El Caire – Luxor.
- Avió línia regular Aswan – El Caire.
- Modern autocar per efectuar tots els desplaçaments del grup.
- Estada en Hotel 5* Luxe ubicat a la zona de les Piràmides en habitacions dobles /twins amb bany/dutxa.
- Règim de pensió completa tot el viatge amb sopar a l’hotel i al vaixell i dinars en restaurants locals.
- Creuer 5* Deluxe Nile Cruise durant 4 nits.
- Aigua mineral en tots els dinars i sopars.
- Entrades i totes les visites indicades incloses.
- Espectacle de Llum i So al recinte arqueològic de les Piràmides.
- Entrada a l’interior d’una de les piràmides del recinte arqueològic.
- Excursió autocar amb entrada als temples d’Abu Simbel.
- Guia acompanyant professional tot el viatge.
- Guia professional local egipci durant tot el viatge.
- Assegurança turística- mèdica de viatge.
- Taxes d’aeroport.
- Iva i impostos.
- Propines al creuer i al xofer.
- Visat entrada al país.
- Passeig en faluca (barca pel Nil).

NO INCLOU:
- Altres begudes als àpats. (a banda de l’aigua mineral que ja hi és inclosa en tots els àpats).
- Altres activitats no mencionades.
- Extres en hotels i restaurants.
- Maleters als hotels.
- Propines al guia local.
- Targeta SIM pel telèfon per qui vulgui tenir internet durant tot el viatge = + 13.-€-
- Assegurança de cancel·lació = + 25.-€.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r. 06/NOVEMBRE LLOC D’ORIGEN – AEROPORT DE BCN – EL CAIRE
Sortida del lloc d’origen a l’hora convinguda per dirigir-nos cap a l’aeroport de Barcelona on efectuarem el check-in de les maletes als mostradors de la companyia Egyptair. Sortida amb vol directe a les 15:25h cap a El Cairo. Arribada a les 20:30h, recollida de maletes i torbada amb el nostre assistent en espanyol qui ens donarà la benvinguda al país i a la ciutat i ens acompanyarà cap el nostre autocar. Trasllat cap el nostre hotel ubicat a la zona de les piràmides. Instal·lació de maletes a les habitacions i temps per a sopar i descansar del viatge. Allotjament.

Dia 2n. 07/NOVEMBRE EL CAIRE
Esmorzar a l’hotel. Al matí ens reunirem amb el nostre guia per tal de realitzar una panoràmica a la ciutat de Menfis i Sakkara. Menfis, és una ciutat situada a uns 20 km de la capital on trobem diferents jaciments arqueològics que ens permetran conèixer les seves ruïnes arqueològiques. Per altra banda, la necròpolis de Sakkara és un dels llocs més importants de la història d’Egipte on entre altres coses podrem veure la piràmide esgraonada del faraó Zoser, la primera de les piràmides que es va construir a Egipte.
Un cop realitzada la visita, retornarem cap el Caire per dinar en el nostre hotel.
A la tarda, realitzarem l’esperada visita al recinte arqueològic on es troben la famosa esfinx i les precioses piràmides, amb visita interna a una d’elles. Completarem la visita de la tarda amb el museu de Papir, nom que rep l’escriptura elaborada a base d’una herba, Cipris Papyrus, que es troba en la zona del riu Nil.
Finalment, ens dirigirem cap el nostre hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 3r. 08/NOVEMBRE EL CAIRE
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem en autocar, direcció al nou i flamant museu del Caire, acabat d’obrir recentment al públic amb una arquitectura d’avantguarda. En ell podrem observar la major col·lecció d’objectes importants de l’antiga ciutat d’Egipte i el famós tresor de la màscara funerària de TUTÁNKAMON.
Farem una pausa per dinar en restaurant i a la tarda continuarem amb les nostres visites: la ciutadella, essent una fortificació islàmica medieval, la mesquita de Mohamed Ali i per últim, el Bazar del kalily replet de botigues i comerços en format “zoco”.
En acabat, tornarem al nostre hotel per sopar i l’allotjament.

Dia 4t. 09/NOVEMBRE EL CAIRE – VOL A LUXOR – NAVEGACIÓ
Esmorzar per emportar cap l’aeroport. Aquesta matinada ens desplaçarem amb avió direcció Luxor, l’antiga Tebas.
Un cop arribats, visitarem el temple de Karnak, el temple amb més encant i més gran de tot el món amb 2.200 mts de perímetre dedicat al Déu Sol i declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT des del 1979. Aquest temple va néixer amb l’esplendor dels faraons de l’Imperi Nou i va ser construït al llarg del mandat de 67 faraons durant més de 2.000 anys.
El segon temple que visitarem serà el de Luxor, antigament el segon temple més gran de Tebas. Va ser finalitzat el segle XX a.C. i està dedicat al Déu Amon.
Acabades les visites del matí, ens dirigirem cap el nostre creuer on dinarem en el seu restaurant buffet i ens allotjarem en les seves cabines durant les 4 properes nits.
A la tarda, disposarem de temps pel nostre descans mentre gaudim del riu Nil, el més llarg del món, tot i observant un preciós paisatge al nostre voltant com si d’un pessebre es tractés. Temps d’oci, solàrium a la terrassa del creuer, piscina i descans fins l’hora de
sopar.
Navegació nocturna.

Dia 5è. 10/NOVEMBRE VALL DELS REIS I LES REINES – TEMPLE HASTSPSUT – ESNA
Esmorzar al creuer. Pel matí sortirem del creuer per visitar la Vall dels Reis, una gegantesca necròpolis amb més de 60 coves excavades a les roques, entre elles les de faraons tant importants com Tutnosis I, Ramsés II i III, Seti I i el mateix Tutankamon.
Posteriorment visitarem la Vall de les Reines on es troben les tombes de les princeses i esposes dels faraons de l’Imperi Nou.
A continuació visitarem el temple de Hastspsut, dedicat a la única dona que va regnar a Egipte durant un llarg període. Aquest temple és totalment diferent a la resta ja que té una part excavada a la roca i una altra exterior en forma de terrasses.
Completarem la visita fent una parada per observar els famosos Colossos de Mèmnon i retornarem cap el nostre creuer per refrescar-nos, dinar i descansar.
A la tarda, disposarem de temps per gaudir del paisatge natural de l’entorn mentre naveguem cap a Esna, bevent un tè típic i banyant-nos en la piscina del vaixell. Sopar i allotjament a bord.
Navegació nocturna.

Dia 6è. 11/NOVEMBRE TEMPLE D’EDFU – KOM OMBO – ASWAN
Esmorzar al creuer. Pel matí, efectuarem una parada a Edfú per visitar el temple d’Horus dedicat al Déu Falcó. Descobrirem els seus jeroglífics i les diverses inscripcions tallades en les seves columnes i descobrirem com d’avançats estaven ja en la seva època.
Acabada la visita, retornarem al nostre creuer per tal de dinar i navegar fins arribar a Kom Ombo.
A la tarda, visita al preciós temple de Soberk i Heroeris de Kom Ombo que destaca per les seves sales hipòstiles o “boscs de columnes” amb preciosos ornaments amb gravats de l’època antiga.
Retorn cal el nostre creuer i navegació fins arribar a la ciutat Aswan. Sopar i allotjament a bord.

Dia 7è. 12/NOVEMBRE ASWAN – TEMPLE ABU SIMBEL – PASSEIG EN FALUCA
Esmorzar al creuer. A primera hora del matí efectuarem una excursió en autobús cap al magnífic temple de Abu Simbel, nom d’una petita ciutat d’Egipte que significa “la muntanya pura”. La ciutat dona nom a un conjunt arqueològic de dos temples egipcis que van ser salvats de les aigües del llac Nasser. La visita a Abu Simbel és realment espectacular per les seves dimensions i per l’exactitud mil·limètrica de la seva construcció. Temps per la seva visita.
En acabat, retorn en autobús cap a Aswan on continuarem amb la visita de la seva presa que fou construïda per evitar les inundacions del Nil a les poblacions circumdants.
Un cop acabades totes les visites, ens dirigirem cap el nostre creuer per descansar de nou i dinar buffet al seu restaurant.
A la tarda, gaudirem d’una passejada en Faluca, una petita embarcació egípcia que ens permetrà tocar l’aigua del Nil amb les nostres mans i pel qui sigui més atrevit, posar-hi els seus peus.
Retorn cap el nostre vaixell per efectuar el sopar de la darrera nit del nostre especial viatge

Dia 8è. 13/NOVEMBRE DESEMBARCAMENT – VOL D’ASWAN A EL CAIRE – VOL DEL CAIRE A BARCELONA
Recollida de l’esmorzar en format breakfast-box i sortida del creuer a primera hora del matí cap l’aeroport d’Aswan per prendre el vol regular de la companyia Egyptair en direcció al Caire. Un copa arribats a l’aeroport del Caire, disposarem de temps per fer l’esmorzar que haurem recollit del creuer i embarcarem en el proper vol de la mateixa companyia a les 10:55h en direcció a Barcelona. Arribada a Barcelona a les 14:25h hora local i trasllat en autocar cap el nostre punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies